Gode grunner til å velge Klistr.no

Klistr.no har hoppet inn i markedet som nok en av disse firmaene som leverer hjemmesider til bedrifter. Disse finnes det jo flere hauger av der ute, nesten en på hvert hjørne. Alle kjenner jo også sønnen til Kjell som er 16 og "kan data" og skal bli dataingeniør eller kanskje er det allerede.

Et kjapt søk på google.no viser at det finnes 450 resultater på søket "hjemmeside for bedrift". Dette betyr ta konkurransen er relativt stor innen denne bransjen. 

Så da er jo spørsmålet hvorfor i alle dager man skal velge klistr.no foran alle disse andre?

Søk på "hjemmeside for bedrift" på google.no gir mye data!

Søk på "hjemmeside for bedrift" på google.no gir mye data!

Hvorfor skal man velge klistr.no foran andre når man skal ha hjemmeside?

Vi skal ramse opp noen grunner vi mener er gode:

Pen nettside for din bedrift

Klistr.no lager hjemmesider som ser bra ut. Du får ikke en ferdig mal som du må gjøre alt i selv. Klistr.no lager hele nettsiden sammen med deg for å få tekst og bilde inn på en harmonisk hjemmeside som passer for din bedrift.

Ikke noe gratis skvip

Gratis høres alltid veldig billig ut! Men gratis er stort sett for godt til å være sant, man må faktisk bruke litt penger for å få noe som er best. Har du lyst til å bruke tid på hjemmeside så velg noe "gratis". Vil du ha en hjemmeside til din bedrift som du ikke trenger å tenke på til daglig, men heller vil gjøre det du er født til å gjøre så ta en prat med oss. 

Nettside som fungerer

De fleste har opplevd at en nettside er nede. Dette har ofte en sammenheng med "gratis". Klistr kjøper tjenester av bedrifter som er verdensledende på dette området noe som gir din bedrift en fantastisk god oppetid. Ikke 100% men ganske nær.

Himmelsk god service

Ikke for å skryte, men vi mener nå selv at vi er ganske så gode på service. Kunden blir alltid satt i fokus og vi gjør det vi kan for at nettopp du skal være fornøyd. Sa jeg også at vi ringer tilbake hvis vi har avtalt dette?

Konkurransedyktige priser

Prisene våre er gode. Det er det ingen tvil om. Du vet også hva du betaler for tjenestene våre. Prisene våre hjemmesideløsninger kan du lese om her.

Ingen jobb for ditt firma

Vi tar hele jobben. Vi må så klart ha hjelp til å utforme tekster om hva ditt firma faktisk gjør, dette har jo de fleste firmaer allerede i form av produktark eller en allerede eksisterende hjemmeside. Det er derfor vi sier at dere gjør det dere kan best og vi gjør det vi kan best.

Du kjøper ikke pakke og gjør alt selv

Hos de fleste andre kjøper man en pakke som man må sette sammen selv til en hjemmeside. Dette koster ikke så mye for selve pakken, men tar du med tiden dette tar og alle andre ukjente faktorer så kan jeg love deg at du kunne leid inn en god webdesigner til samme pris.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er noe alle hjemmesidefirmaer skryter av. Men kan de faktisk noe om dette? Søkemotoroptimalisering er rett og slett å tilpasse nettsiden din så den kommer høyt opp i søkemotorer (Google, Bing osv). Hjemmesidefirmaets plassering i et søk sier mye om de faktisk kan dette eller ikke.

Klikke her for å se hvor høyt opp vi kommer på Google.no!

Fungerer fra alle steder i verden

Mange av de norske hjemmesideleverandørene har kun din hjemmeside i Norge. Derfor vil det ta lengre tid for en på andre siden av verden å hente ned hjemmesiden til ditt firma. Alle hjemmesider som vi har laget ligger lagret rundt om kring i verden. Det betyr at nettsiden til ditt firma er like rask om du sitter i Norge, USA eller Singapore.