Med klistr til topps

Vår kjære maler Ivo har vært kunde hos klistr.no i et halvt år. Nå begynner dette å sette spor.

Vi møtte Ivo gjennom et maleroppdrag hos en av oss. Vi kom inn på dette med internett og nettsider, noe Ivo mente var viktig, men som han ikke hadde tid til å sette seg inn i. Ivo maler jo hele tiden så noe ekstra prosjekter hadde han ikke mulighet til.

IBmalerfirma.no topper nå søkelistene i Tønsberg

IBmalerfirma.no topper nå søkelistene i Tønsberg

Vi ble derfor enige med Ivo at vi skulle lage en hjemmeside for han. Alt vi trengte var en underskrift på noen papirer for å få ibmalerfirma.no i orden så var det bare å sette igang. Ivo ville kun ha en enkel side på nettet kun for å vise at IB Malerfirma eksisterer. Det finnes jo utallige firmaer i som gjør det samme i Tønsberg, men Ivo ville være en av de som man finner hvis man googler etter maler i hans område.

Vi satte opp nettsiden for IB Malerfirma og gikk nøye igjennom siden for å få den best mulig optimalisert for søkemotorer.

Nå har det gått litt tid og vi har jobbet i kulissene, dratt tråder både hit og dit, finjustert og tenkt, mens Ivo har malt.

Nå har det vi har jobbet for skjedd. IB Malerfirma topper nemlig søket etter malere i Tønsberg. Dette er vi veldig fornøyd med. 

Det er derfor vi sier at klistr.no gir ditt firma godt webfeste, mens du kan gjøre det du kan best.