Hvordan sette opp epost i Thunderbird

Mozilla Thunderbird er en rask og god epostklient. Kan absolutt anbefales.

Her er en liten pekebok på hvordan dette settes opp.

Trykk på "Create a new account" på førstesiden for å starte veiviseren.

Trykk på "Create a new account" på førstesiden for å starte veiviseren.

Så kommer det litt reklame. Trykk på knappen nede til venstre "Skip this and use my existing email"

Så kommer det litt reklame. Trykk på knappen nede til venstre "Skip this and use my existing email"

Så kommer vi til det viktige. Fyll inn ditt navn, din epostadresse og ditt passord. Når du er ferdig klikker du på "continue".

Så kommer vi til det viktige. Fyll inn ditt navn, din epostadresse og ditt passord. Når du er ferdig klikker du på "continue".

Thunderbird er smart og finner innstillingene selv. Velg Imap og klikk "Done".

Thunderbird er smart og finner innstillingene selv. Velg Imap og klikk "Done".

Denne meldingen ser veldig skummel ut. Den er ikke det. Huk av på "I understand the risk" og klikk på "Done". Det som står er at eposttrafikken ikke er kryptert.

Denne meldingen ser veldig skummel ut. Den er ikke det. Huk av på "I understand the risk" og klikk på "Done". Det som står er at eposttrafikken ikke er kryptert.

Da er oppsettet ferdig. Bare å bruke mailen!
Da er oppsettet ferdig. Bare å bruke mailen!