Priser på hjemmeside

Det beste med klistr.no sine pakker på nettsider er at det er vi som gjør hele jobben.

Du som kunde kjøper ikke bare et design som du må fullføre selv, men en helt fiks ferdig hjemmeside som er ferdig satt opp. Vi gjør så klart også vedlikehold av siden så du kan gjøre jobben din mens hjemmesiden din er i de beste hender. 

Rødt Klistr

500

kr/mnd eks mva

Hjemmeside
Domene
Epost
20 Sider
500Gb
2Gb Lagringsplass
Support

Blått Klistr

700

kr/mnd eks mva

Hjemmeside
Domene
Epost
Uendelig med Sider
Uendelig med Trafikk
Uendelig med Lagringsplass
Support
Medhjelpere
Skjemaer
Nyhetsbrev
Publisering til Facebook

Begge våre hjemmesidepakker har en oppstartsavgift på 6000 kr eks mva. Siden dette er en oppstartsavgift faktureres dette så klart kun èn gang. 

Klar for å bestille? Ta kontakt med oss for en prat om ditt firmas nye hjemmeside.

 

Transient

Nettside fra klistr

Hvordan får jeg nettside fra klistr?

 

Bare ta kontakt med oss så setter vi opp en nettside for firmaet deres. Så snart dere er fornøyde setter vi igang avtalen.

 

Transient

Hvor lang er bindingstiden?

Bindingstid? Pakkene våre går fra måned til måned. Dette gjør det enkelt for deg som kunde å starte eller stoppe ditt abonnement på din hjemmeside.

Transient

Trenger jeg flere leverandører?

Klistr.no er det eneste du trenger. Vi setter opp nettside, passer på ditt domene og din mail. Du trenger ikke snakke med flere enn oss. Vi ordner nettsiden for ditt firma så du kan konsentrere deg om det du skal.

Transient

Kan jeg bytte pakke?

Klart du kan! Har du behov for feks mer trafikk bytter vi pakke enkelt for deg. Du kan selvsagt også nedgradere.

 
Transient

Vil nettsiden min virke?

Vi drifter ikke serverene selv. Dette er noe vi kunne gjort, men ikke noe vi er best på. Det vi er best på er nettsider. Derfor leier vi plass hos de som kan dette best i verden. Fordelen for ditt firma er en lynrask hjemmeside som alltid virker, fra hvor som helst i verden.

Transient

Kan mitt firma få epost?

Vi leverer epost til ditt firma. Med i hver pakke er fem epostadresser som dere kan velge fritt. Trenger dere fler enn fem er det en liten tilleggskostnad. 

Transient

Uendelig med plass? Er det sant?

Ja, det er faktisk sant at vi gir ut akkurat så mye data som dere trenger. Siden må så klart brukes som en nettside og ikke som et sted kun for å legge inn filer.

 

Transient

Bytt til klistr

Hvorfor skal jeg bytte til Klistr?

Det er mange der ute som har kjøpt en tjeneste av en hjemmesideleverandør, men som aldri helt kommer igang. Ditt firma betaler sannsynligvis for dette også. De fleste kjøper nettsiden, men har ikke tid eller vet ikke hvordan siden skal lages pen og effektiv. Klistr hjelper ditt firma med din hjemmeside helt til siden er ferdig. Vi gir oss ikke før vi har nådd vår høye standard og overlater ikke hjemmesidebyggingen til deg. Du kan gjør det du er god på og vi kan gjøre det vi er gode på.


Transient

Liten skrift

I dette avsnittet har vi lagt inn det som står med liten skrift helt nederst på alle kontraktene. Vår lille skrift er at vi ikke har noen. Hva skal vi egentlig med det?

Transient

Klar for å bestille?

Ta kontakt så har vi hjemmesiden til ditt firma skreddersydd og oppe i løpet av kort tid. Det her vil du ikke angre på.