Hvordan sette opp epost på iPhone, iOS 6

Epost er ofte kjekt og ha. I guiden under vil vi hjelpe deg med å sette opp epost på din Apple iPhone. Det du trenger før du setter igang er å vite din epostadresse og ditt passord.

Så finn fram telefonen så setter vi igang.

Vi begynner så klart med å trykke på Innstillinger.
Vi begynner så klart med å trykke på Innstillinger.
Finn så menyen "mail, kontakter, kalendere og klikk på denne.
Finn så menyen "mail, kontakter, kalendere og klikk på denne.
Vi ruller ned på skjermen og klikker på "Legg til konto..."
Vi ruller ned på skjermen og klikker på "Legg til konto..."
På neste bilde blar du deg til bunnen og velger "Annet"
På neste bilde blar du deg til bunnen og velger "Annet"
Klikk på "Legg til "e-postkonto"
Klikk på "Legg til "e-postkonto"
Fyll ut informasjon i boksene. Navnet ditt, epostadressen din, passordet ditt og en beskrivelse av kontoen (feks "jobb")
Fyll ut informasjon i boksene. Navnet ditt, epostadressen din, passordet ditt og en beskrivelse av kontoen (feks "jobb")
VELG IMAP. DA VIL MAILENE BLI LIGGENDE PÅ SERVEREN SELV OM DU HAR LEST DE OG DU VIL HA TILGANG TIL MAIL FRA ALLE ANDRE EPOSTSYSTEMER OGSÅ. VELGER DU POP BLIR ALLE MAILENE LASTET INN PÅ TELEFONEN OG KUN VÆRE TILGJENGELIGE DER.

VELG IMAP. DA VIL MAILENE BLI LIGGENDE PÅ SERVEREN SELV OM DU HAR LEST DE OG DU VIL HA TILGANG TIL MAIL FRA ALLE ANDRE EPOSTSYSTEMER OGSÅ. VELGER DU POP BLIR ALLE MAILENE LASTET INN PÅ TELEFONEN OG KUN VÆRE TILGJENGELIGE DER.

IINNKOMMENDE TJENER FYLLER DU UT VERTSNAVNET SOM ER DITT DOMENE MED "MAIL." FORAN. FYLL UT EPOSTADRESSEN DIN OG PASSORDET DITT I FELTENE UNDER.

IINNKOMMENDE TJENER FYLLER DU UT VERTSNAVNET SOM ER DITT DOMENE MED "MAIL." FORAN. FYLL UT EPOSTADRESSEN DIN OG PASSORDET DITT I FELTENE UNDER.

I UTGÅENDE EPOST FYLLER DU UT AKKURAT DET SAMME SOM I INNKOMMENDE EPOST. ENKELT OG GREIT. Får du spørsmål om du vil koble til uten ssl så svar "ja" på dette. Ønsker du ssl så ta kontakt så kan vi gi deg en pris på dette.

UTGÅENDE EPOST FYLLER DU UT AKKURAT DET SAMME SOM I INNKOMMENDE EPOST. ENKELT OG GREIT. Får du spørsmål om du vil koble til uten ssl så svar "ja" på dette. Ønsker du ssl så ta kontakt så kan vi gi deg en pris på dette.

SJEKK AT "E-POST" ER "PÅ" (SOM VIST PÅ BILDET) OG TRYKK PÅ ARKIVER
SJEKK AT "E-POST" ER "PÅ" (SOM VIST PÅ BILDET) OG TRYKK PÅ ARKIVER
FOR Å LESE EPOST KLIKKER DU PÅ "MAIL"-IKONET PÅ DIN IPHONE.
FOR Å LESE EPOST KLIKKER DU PÅ "MAIL"-IKONET PÅ DIN IPHONE.
VELG DEN "EPOSTKASSEN" DU VIL LESE MAIL I. HAR DU NYE MAIL VIL DETTE STÅ SOM ET TALL PÅ SIDEN AV KONTOEN.
VELG DEN "EPOSTKASSEN" DU VIL LESE MAIL I. HAR DU NYE MAIL VIL DETTE STÅ SOM ET TALL PÅ SIDEN AV KONTOEN.
HER ER INNBOKSEN DIN. HER LEGGER ALLE MAIL SEG. VIL DU SKRIVE EN NY MAIL KAN DU JO BARE KLIKKE PÅ IKONET NEDERST TIL HØYRE. DU KAN JO SENDE EN MAIL TIL DEG SELV?
HER ER INNBOKSEN DIN. HER LEGGER ALLE MAIL SEG. VIL DU SKRIVE EN NY MAIL KAN DU JO BARE KLIKKE PÅ IKONET NEDERST TIL HØYRE. DU KAN JO SENDE EN MAIL TIL DEG SELV?

"Det var det" som en trivelig kar en gang sa. Nå kan du bruke mailen din som vanlig og du vil få beskjed på telefonen din når det er noe ny mail til deg. Dette krever så klart at telefonen er koblet til nett (mobildata eller WLAN)

Har du noen kommentarer til guiden så vennligst fyll ut i feltet under! Takk skal du ha og håper alt gikk som smurt.